Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Mitingul Din 10 August

Mitingul Din 10 August

Mitingul românilor din străinătate, programat a avea loc la bucurești pe data de 10 august, înseamnă, printre altele, contrazicerea clară a alegațiilor mincinoase ale celor care conduc astăzi românia. Nu stiu daca am dreptate, dar sunt citeva indicii pe care incerc sa le pun cap la cap referitoare la actorii din spatele mitingului.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Liviu dragnea a declarat duminică la antena 3 că are informații, care vor apărea săptămâna viitoare că mitingul din 10 august a fost finanțat din străinătate, că a existat o organizare paramilitară și că a fost o tentativă de lovitură de stat. Mitingul românilor din străinătate, programat a avea loc la bucurești pe data de 10 august, înseamnă, printre altele, contrazicerea clară a alegațiilor mincinoase ale celor care conduc astăzi românia. Dragnea a refuzat să spună de unde știe aceste informații.

Protestatar Ce Doreau Jandarmii Să I Arestăm Noi Pe Huligani Rfi Mobile
vizitati articolul complet aici : https://m.rfi.ro/social-105283-protestatar-jandarmi-huligani
0 ratings0% found this document useful (0 votes). Mitingul din 10 august din piata victoriei a fost ''perfect legal'', iar cei care sustin contrariul fie nu cunosc legea, fie mint, spune avocatul cristian bacanu. Dragnea a refuzat să spună de unde știe aceste informații.

Intervenţia violentă a forţelor de ordine la mitingul din 10 august a fost justificată de jandarmerie prin mesajele radicale postate pe reţelele sociale de unele persoane.

Psd anulează audierile din parlament în ancheta violențelor din 10 august. Cu două zile înainte, federația românilor de pretutindeni renunță la miting și dă vina primăria capitalei acuză federația românilor de pretutindeni că nu mai vrea să organizeze mitingul din 10 august și transmite că protestul a fost. Prin urmare, am contactat evidența populației din turnu măgurele.

Protestul de sâmbătă, 10 august, are loc la fix un an de la evenimentele din piața victoriei din 2018, când jandarmeria a gazat mii de oameni care tocmai din cauza acestor lucruri, pe 10 august 2019 ne vedem din nou în piața victoriei, mai spun ei. Protestatarul este acuzat că la mitingul din 10 august a agresat un jandarm și a tulburat ordinea și liniștea. Liviu dragnea a declarat duminică la antena 3 că are informații, care vor apărea săptămâna viitoare că mitingul din 10 august a fost finanțat din străinătate, că a existat o organizare paramilitară și că a fost o tentativă de lovitură de stat.

Reporter La Protest Cum A Fost In Piața Victoriei La Mitingul Din 10 August Video Newsar Ro
vizitati articolul complet aici : https://newsar.ro/reporter-la-protest-cum-a-fost-in-piata-victoriei-la-mitingul-din-10-august-video/
Liviu dragnea a declarat duminică la antena 3 că are informații, care vor apărea săptămâna viitoare că mitingul din 10 august a fost finanțat din străinătate, că a existat o organizare paramilitară și că a fost o tentativă de lovitură de stat. Protestatarul este acuzat că la mitingul din 10 august a agresat un jandarm și a tulburat ordinea și liniștea. Savesave despre mitingul din 10 august 2018 for later.

Cu două zile înainte, federația românilor de pretutindeni renunță la miting și dă vina primăria capitalei acuză federația românilor de pretutindeni că nu mai vrea să organizeze mitingul din 10 august și transmite că protestul a fost.

Pe 10 august, la mitingul din piața victoriei, în jurul orei 20, acesta a avut o puternică hemoragie nazală și bucală. Protestatarul este acuzat că la mitingul din 10 august a agresat un jandarm și a tulburat ordinea și liniștea. Mitingul din 10 august din piata victoriei a fost ''perfect legal'', iar cei care sustin contrariul fie nu cunosc legea, fie mint, spune avocatul cristian bacanu.

0 ratings0% found this document useful (0 votes). Ministrul de interne, mihai fifor a anunțat că a luat câteva decizii organizatorice care au ca scop creşterea nivelului de încredere în mai. Nu suntem trupe pretoriene în serviciul nimănui.

Mitingul Diasporei 100 000 De Protestatari și Incidente Violente Serioase Romania Dw 11 08 2018
vizitati articolul complet aici : https://www.dw.com/ro/mitingul-diasporei-100000-de-protestatari-%C8%99i-incidente-violente-serioase/a-45041717
Mitingul românilor din străinătate, programat a avea loc la bucurești pe data de 10 august, înseamnă, printre altele, contrazicerea clară a alegațiilor mincinoase ale celor care conduc astăzi românia. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). Intervenţia violentă a forţelor de ordine la mitingul din 10 august a fost justificată de jandarmerie prin mesajele radicale postate pe reţelele sociale de unele persoane.

Psd anulează audierile din parlament în ancheta violențelor din 10 august.

0 ratings0% found this document useful (0 votes). Psd anulează audierile din parlament în ancheta violențelor din 10 august. Nu stiu daca am dreptate, dar sunt citeva indicii pe care incerc sa le pun cap la cap referitoare la actorii din spatele mitingului.

Posting Komentar untuk "Mitingul Din 10 August"