Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Scump Telefon Din Lume

Cel Mai Scump Telefon Din Lume

Telefonul e încrustat cu aur şi 600 de diamante albe. La cererea proprietarului, telefonul are pe post de buton de meniu un diamant negru de 26 de carate, o piatră preţioasă foarte rară.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Acest telefon scump, produs de compania goldvish, a fost proiectat de către designerul emmanuel gueit pentru colecţia illusion. Cel mai scump telefon din lume. Receptorul este acoperit în mai mult de 500 de diamante individuale în valoare totală de 100 de carate și este livrat cu două diamante interschimbabile care se încadrează peste butonul „acasă.

Top 5 Cele Mai Scumpe Telefoane Mobile Din Lume Mobile
vizitati articolul complet aici : https://ziare.com/economie/stiri-economice/top-5-cele-mai-scumpe-telefoane-mobile-din-lume-1050606
Cel mai scump telefon din lume. Aparatul are o carcasa realizata integral din aur rosu de 18 carate alaturi de. Navigarul principal al iphonului este un diamnat foarte mare, tot de aceiasi culoare, roz, de 7,4 carate.

Conceput de stuart hughes, un renumit creator de accesorii de lux, iphone 4 diamond rose costa nu mai putin de 5 milioane de lire sterline, adica are un pret de peste 8 milioane de dolari!

3.164.000, ca sa fim mai precisi. Renumitul bijutier din austria peter aloisson este creatorul acestui telefon. Trei din cele mai scumpe cinci telefoane din lume sunt iphone si au fost restilizate cu zeci sau chiar sute de diamante, safire si rubine, aplicate pe carcase de aur sau platina.

Telefonul e încrustat cu aur şi 600 de diamante albe. Aparatul are o carcasa realizata integral din aur rosu de 18 carate alaturi de. Printre producatorii care au lansat telefoane mobile extrem de scumpe se numara nokia si sony ericsson.

Ce Mai Cumpără Superbogaţii Lumii Pe Timp De Criză Cel Mai Scump Telefon De Serie Din
vizitati articolul complet aici : https://da.zf.ro/business-hi-tech/ce-mai-cumpara-superbogatii-lumii-pe-timp-de-criza-cel-mai-scump-telefon-de-serie-din-lume-galerie-foto-9241460/galerie-foto
Pentru anumite persoane un telefon mobil este mai mult decat un simplu telefon, este o expresie de sine. Pe acest telefon sunt montate 138 de diamante, ceea ce il face sa valoreze 2,4 milioane de dolari. Cel mai scump telefon din lume a fost lansat pepiata.

36k_01.jpg 22.3k 55 downloads seria exclusivista a telefoanelor vertu lansate de nokia, inca se afla in atentia consumatorilor si a producatorilor concurenti, gratie caracteristicilor speciale din toate.

Huawei mate x este adversarul direct al lui samsung galaxy fold si unul dintre cele mai scumpe telefoane din lume. Si mai au o caracteristica: A ajuns pentru o zi in romania, o ocazie.

Goldstriker a fost decorat cu 200 de diamande. Telefonul e încrustat cu aur şi 600 de diamante albe. Iphone 5 black diamond pretul pentru probabil ca deja te intrebi ce anume il face cel mai scump telefon din lume.

Cum Arată Si Cat Costă Cel Mai Scump Laptop Din Lume La Ora Actuală Go4it
vizitati articolul complet aici : https://www.go4it.ro/content/laptopuri/cum-arata-si-cat-costa-cel-mai-scump-laptop-din-lume-la-ora-actuala-18797935/
Conceput de stuart hughes, un renumit creator de accesorii de lux, iphone 4 diamond rose costa nu mai putin de 5 milioane de lire sterline, adica are un pret de peste 8 milioane de dolari! Huawei mate x este adversarul direct al lui samsung galaxy fold si unul dintre cele mai scumpe telefoane din lume. Cel mai scump telefon din lume.

Si totusi cat de scump ar putea fi cel mai scump telefon din lume ?

Cartea recordurilor a certificat acest telefon pe 29 ianuarie 2008. Un om de afaceri din australia, obisnuit cu aurul lucrand de multi ani in industria extractila a pretiosului element, a facut o comanda incredibila unui bijutier din anglia. Printre aceste telefoane există adevărate capodopere, al căror preț este măsurat în mii de dolari.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Scump Telefon Din Lume"